Caciula eleganta de dama Umut
Palarie eleganta de dama Verana cu strasuri si ciucuri mici

este un brand exclusivist de caciuli prezent pe piata internationala de mai multi ani. Mai exact, atelierul si-a inceput activitatea in anul 1989. Conceptul brandului se bazeaza pe intelegerea nevoilor feminine, realizarea unor produse frumoase si promovarea noilor tendinte. Toata productia se bazeaza pe elemente clasice, elegante, si pe atentia pe care o oferim fiecarui detaliu. De asemenea, suntem intr-o permanenta cautare de idei inovatoare, solutii si noi inspiratii care sa ne ajute sa avem produse tot mai bune.

Atentia la detalii se reflecta in fiecare colectie, designul indraznet, paleta diversificata de culori, cusaturile perfecte si elementele nobile fiind caracteristicile distinctive ale brandului Willi. Produsele noastre sunt adaptate pentru fiecare ocazie, schimband mediul si stilul de viata al femeilor.

Produsele din oferta noastra se adreseaza femeilor pretentioase care apreciaza combinatia elegantei clasice cu noile tendinte si care pretuiesc calitatea superioara, unicitatea si functionalitatea acestor accesorii. Noi punem accentul in primul rand pe calitatea pe care o oferim, si tocmai de aceea produsele sunt realizate manual.

In fiecare an, colectiile sunt compuse din caciuli de dama intr-o bogata paleta de culori, cu elemente surprinzatoare si ornamente deosebite.